• Disclaimer

  Disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  - De eigenaar: de eigenaar van de website (Camping Waterhout);
  - Gebruik(en): alle denkbare handelingen op de website;
  - U: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  - De content: alle in de website aanwezige inhoud;

  Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te bekijken stemt u in met de disclaimer.

  De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten
  aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

  De copyrights van al het fotomateriaal op de gehele website komen toe aan de fotografen.
  Tot hen dient men zich te wenden voor het verkrijgen van toestemming voor elk gebruik van het fotomateriaal.

  Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de disclaimer of over de website neem dan contact op met Camping Waterhout Almere.

 • Voorwaarden
 • Huisregels
 • Links
 • Home

Verhuur

 

Wil je liever wat huren? Dat kan. Op camping Waterhout zijn er verschillende mogelijkheden zoals:

 

Lodges

In de luxe vrijstaande lodges kunnen max. 4 personen overnachten. De lodges zijn gezellig en volledig ingericht en voorzien van verwarming. In de keuken is een koelkast met vriesvakje, een tweepits gasstel en een afzuigkap. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet . Er is één slaapkamer met twee boxspring bedden. In de living is een tweepersoons slaapbank, een lekkere stoel en eethoek. Is het weer wat minder, dan kun je heerlijk op de veranda buiten zitten en genieten van elkaar en de omgeving. Boek je voor een week of langer, dan staat er bij aankomst een lekker flesje wijn voor u klaar. Huisdieren zijn niet toegestaan in de lodges. Wil je de luxe van een hotel? Boek er dan ook een lekker ontbijtje of diner bij.

Aankomst is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur.

lodge camping Waterhout Almere

Boomhut

De droom van iedereen. Slapen in een Boomhut. Deze is geschikt voor max. 2 personen. Volledig ingericht met een heerlijk opgemaakt bed, een terraszitje buiten. Wil je lekken eten? Kom dan in de Brasserie eten, daar worden lekkere dingen tegen een betaalbare prijs geserveerd. Aankomst is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur. www.boomhutovernachting.nl

Boomhut

Kampeerlodge

De kampeerlodges zijn vorig jaar nieuw gebouwd. Ze zijn voor 2 personen en voorzien van een klein keukenblokje met kookplaat. Je maakt gebruik van het sanitairgebouw op te camping.

kampeerlodge camping Waterhout Almere

Safaritent

Wil je liever wat avontuur en sportief verblijven in een safaritent? dat kan.

Deze tent wordt in het hoogseizoen verhuurd en om het echte kampeergevoel te krijgen moet je hem zelf opzetten en afbreken bij vertrek. De tent is geschikt voor max. 4 personen. Tuinmeubels en een kooktoestel zijn aanwezig. Verder moet je zelf voor je uitrusting zorgen. Wil je niet zelf koken? Kom dan in de Brasserie eten, daar worden lekkere dingen tegen een betaalbare prijs geserveerd. Aankomst is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur.

caravan camping Waterhout Almere

Kampeervlot

Overnachten op een varend kampeervlot met motor, dat kan.

Altijd als iets anders willen doen? Huur dan het varend kampeervlot. Het is een geweldige ervaring om te varen met een tentje op het vlot. Wij verhuren een volledig ingericht kampeervlot waarmee je al varend de omgeving kunt verkennen. Je moet alleen je eigen slaapzak, kussen en handdoek meenemen. Verder is alles aanwezig.Je gaat al varend genieten van de natuur en heb je geen zin om zelf te koken, kom dan gezellig naar brasserie Waterhout wat drinken en eten om daarna ’s avonds, ergens op het water, je anker uit te gooien. Dan kun je chillen en je heerlijk ontspannen in de natuur, midden op het water met een kaarsje, hapje en drankje om daarna tevreden je tentje in te gaan voor de nacht. Aankomst op het vlot is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur.

varend kampeervlot camping Waterhout Almere