• Disclaimer

  Disclaimer

  Dieser Haftungsausschluss gilt:

  - Der Besitzer: Der Besitzer der Website (Camping Waterhout);
  - Verwendung (en): Alle möglichen Aktionen auf der Website;
  - Sie: Der Nutzer (Besucher) der Webseite;
  - Der Inhalt: Alle Inhalte der Website;

  Es ist auf die Seite, die Sie derzeit unter der Anzeige. Indem Sie die Seite stimmen Sie den Haftungsausschluss.

  Der Inhalt ist durch den Eigentümer mit größter Sorgfalt, dennoch, der Eigentümer übernimmt keine Haftung
  in Bezug auf mögliche Ungenauigkeiten des angezeigt.

  Der Besitzer ist nicht für den Inhalt dieser Website verlinkten Dateien und / oder Websites verwiesen wird.

  Nicht autorisierte oder unsachgemäße Verwendung des Inhalts oder Teilen daraus Rechte an geistigem Eigentum verletzen.

  Die Erlaubnis, den angezeigten Inhalt oder Teile davon öffentlich zugänglichen Räumlichkeiten sollten schriftlich bei uns angefordert werden zu verwenden.

  Die Copyrights aller Bilder auf der gesamten Website gehören zu den Fotografen.
  Für sie ist es notwendig, sich zu drehen, um die Erlaubnis für die Verwendung des Bildmaterials zu erhalten.

  Wenn Sie Fragen oder Kommentare zu dieser Haftungsausschluss oder über die Website kontaktieren Sie bitte Camping Waterhout Almere haben.

 • Bedinungen
 • Hausordnung
 • Links
 • Startseite

Verhuur

 

Wil je liever wat huren? Dat kan. Op camping Waterhout zijn er verschillende mogelijkheden zoals:

 

Lodges

In de luxe vrijstaande lodges kunnen max. 4 personen overnachten. De lodges zijn gezellig en volledig ingericht en voorzien van verwarming. In de keuken is een koelkast met vriesvakje, een tweepits gasstel en een afzuigkap. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet . Er is één slaapkamer met twee boxspring bedden. In de living is een tweepersoons slaapbank, een lekkere stoel en eethoek. Is het weer wat minder, dan kun je heerlijk op de veranda buiten zitten en genieten van elkaar en de omgeving. Boek je voor een weekend of langer, dan staat er bij aankomst een lekker flesje wijn voor u klaar. Huisdieren zijn niet toegestaan in de lodges. Wil je de luxe van een hotel? Boek er dan ook een lekker ontbijtje of diner bij.

Aankomst is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur.

lodge camping Waterhout Almere

Boomhut

De droom van iedereen. Slapen in een Boomhut. Deze is geschikt voor max. 2 personen. Volledig ingericht met een heerlijk opgemaakt bed, een terraszitje buiten. Wil je lekken eten? Kom dan in de Brasserie eten, daar worden lekkere dingen tegen een betaalbare prijs geserveerd. Aankomst is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur. www.boomhutovernachting.nl

Boomhut

Kampeerlodge

De kampeerlodges worden deze winter gebouwd, helaas dus nog geen fotos beschikbaar. Ze zijn voor 2 a 4 personen en voorzien van een klein keukenblokje met wastafel koelkast en kookplaat. Je maakt gebruik van het sanitairgebouw op te camping.

caravan camping Waterhout Almere

Safaritent

Wil je liever wat avontuur en sportief verblijven in een safaritent? dat kan.

Deze tent wordt in het hoogseizoen verhuurd en om het echte kampeergevoel te krijgen moet je hem zelf opzetten en afbreken bij vertrek. De tent is geschikt voor max. 4 personen. Tuinmeubels en een kooktoestel zijn aanwezig. Verder moet je zelf voor je uitrusting zorgen. Wil je niet zelf koken? Kom dan in de Brasserie eten, daar worden lekkere dingen tegen een betaalbare prijs geserveerd. Aankomst is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur.

varend kampeervlot camping Waterhout Almere

Kampeervlot

Overnachten op een varend kampeervlot met elektra motor, dat kan

Altijd als iets anders willen doen? Huur dan het varend kampeervlot. Het is een geweldige ervaring om te varen met een tentje op het vlot. Wij verhuren een volledig ingericht kampeervlot waarmee je al varend de omgeving kunt verkennen. Je moet alleen je eigen slaapzak, kussen en handdoek meenemen. Verder is alles aanwezig.Je gaat al varend genieten van de natuur en heb je geen zin om zelf te koken, kom dan gezellig naar brasserie Waterhout wat drinken en eten om daarna ’s avonds, ergens op het water, je anker uit te gooien. Dan kun je chillen en je heerlijk ontspannen in de natuur, midden op het water met een kaarsje, hapje en drankje om daarna tevreden je tentje in te gaan voor de nacht. Aankomst op het vlot is v.a.15.00 uur en het vertrek voor 11.00 uur.

 

 

Sportieve verhuur

Wil je sportief bezig zijn? Dat kan. Heb je zelf geen spullen bij je, huur ze dan op de camping. Bij de receptie kun je de volgende zaken huren: fietsen, nordic walking stokken en canadese kano’s. Racefiets- of mountainbike clinic. Lijkt het je leuk om samen met anderen de omgeving te verkennen? Dat kan. Wij organiseren 1 keer per week een racefiets- of mountainbike clinic. Je gaat dan onder begeleiding de omgeving verkennen. Vraag bij de receptie of per email naar de mogelijkheden. Racefiets of mountainbike zelf meenemen.

Ben je geen campinggast? Dan kun je je ook gewoon inschrijven.

mountainbiken in Almere