• Disclaimer

  Disclaimer

  In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  - De eigenaar: de eigenaar van de website (Camping Waterhout);
  - Gebruik(en): alle denkbare handelingen op de website;
  - U: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  - De content: alle in de website aanwezige inhoud;

  Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te bekijken stemt u in met de disclaimer.

  De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten
  aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

  De copyrights van al het fotomateriaal op de gehele website komen toe aan de fotografen.
  Tot hen dient men zich te wenden voor het verkrijgen van toestemming voor elk gebruik van het fotomateriaal.

  Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de disclaimer of over de website neem dan contact op met Camping Waterhout Almere.

 • Voorwaarden
 • Huisregels
 • Links
 • Home

Brasserie

 

Eten en Drinken

Vakantie vieren is ook lekker eten en drinken. Gezellig uit eten, met z’n tweetjes of met je gezin, dat kan in onze knusse Brasserie. Geen zin om zelf te koken, kom dan bij ons eten, daar worden lekkere maaltijden tegen een betaalbare prijs geserveerd. Wanneer het buiten, in het voor- en naseizoen, nog fris is brand de gezellige houtkachel. Bij mooi weer kun je buiten op het terras genieten van al het lekkers, terwijl de kinderen spelen en genieten van het buitenleven.

Ben je geen campinggast, dan ben je ook van harte welkom.

De horeca van Camping Waterhout is veelzijdig. Wij bieden een combinatie van een gezellige bar met een eetgelegenheid voorzien van heerlijke broodjes, ontbijt, lunch en lekkere hapjes voor de kleine trek In de Brasserie is het heerlijk vertoeven. Je kunt er smullen van een sorbet of een glaasje drinken met een borrelhapje erbij.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor onze gevarieerde plateservice. Voor de kinderen is er een ChiChi kindermenu met een kleine verrassing. We serveren o.a. kipgerechten, schnitzel, saté, biefstuk of zalm. Iedere vrijdag serveren we heerlijke kipgerechten. Heb je nog lekkere trek, neem dan een toetje. Laat je verrassen met onze royale desserts. Er is een ruime keuze. Neem bijvoorbeeld samen een coupe d’amoure, of heb je liever een kopje Chi Chi koffie, Dat kan. Bekijk de Menukaart

's morgens kun je bij ons in het hoogseizoen ook terecht voor een heerlijk ontbijt

Ontbijt eenvoudig:

Twee verse belegde broodjes met kaas of vleeswaren en jam

1 kop koffie of thee € 4,00 per persoon

 

Ontbijt de luxe:

Zachte- en harde broodjes, croissant met kaas, vleeswaren en zoet beleg

Roerei of gekookt ei. Vers fruit en Jus d’orange

Koffie of thee € 7,50 persoon

TIP! Leuke aanvulling op één van de ontbijten. Bestel er een fles prosecco of cava bij.

 

Kids ontbijt of lunch: Kinderen willen vaak liever zoet beleg. Dat kan. Je kunt kiezen uit 2 broodjes met pindakaas, chocopasta, hagelslag, jam of kaas. Je krijgt er 1 pakje chocomelk of fristi bij € 3,50 per kind.

Tussen de middag kun je bij ons in het hoogseizoen ook terecht voor een lekkere lunch

De volgende broodjes kun je bestellen:

Uitsmijter met ham en kaas € 5,25

Tosti ham/kaas €2,25

Tosti Hawaï € 2,95

Broodje Ham/kaas € 1,95

Pistolet Ham/kaas € 2,25

Broodje van de dag kijk op het bord

 

Lunch arrangement eenvoudig bestaat uit:

Broodje met kaas of vleeswaren

Broodje kroket met mosterd

Jus d’orange

Koffie, thee of 1 glas melk

€ 6,95 per persoon

 

Lunch arrangement de luxe:

Soep van de dag

Diverse zachte- en harde broodjes

Kaas, vleeswaren, zoetwaren 

Broodje kroket met mosterd

Tomaat en komkommersalade

Vers fruit

Jus d’orange

Koffie, thee of 1 glas melk

€ 9,95 per persoon

Borreltijd

Voor een drankje met borrelhapje bent u van harte welkom in de Brasserie of op ons sfeervolle terras, om samen te genieten terwijl de kinderen leuk spelen in de speeltuin of speelhoek

Starters. Heb je al trek? Kies dan van de kaart voor de kleine hap.

Bordje met heerlijke olijven

Bruschetta Pomodori: geroosterd brood met Tomaten en Knoflook.

Tortilla Chips met salsa

Kaasfingers 

Bitterballen met mosterd

Grote zak friet met twee sausjes

Gefrituurde inktvisringen met twee sausjes

2 garnalensticks met twee sausjes

Gegrilde Kipvleugels met twee sausjes

 

Snacks om mee te nemen

In onze snackbar vind je tegen betaalbare prijzen een lekker snackassortiment om mee te nemen. Hebben jullie zin in frietjes, bestel dan een gezinszak friet. Of neem je liever een half gegrild kippetje of  2 stokjes saté met friet en mayonaise mee naar de plaats? Dat kan. Bekijk de Snackkaart.

 

Broodjesservice

Iedere dag lekkere ovenverse broodjes halen. Dat kan. Wat is er nou lekkerder dan ’s morgens te starten met het halen van verse broodjes om daarna gezellig met elkaar te ontbijten. Wil je zeker zijn dat alle broodjes er zijn, bestel dan voor 19.00 uur bij de receptie de verse broodjes voor een lekker ontbijt de volgende dag. Bekijk de Broodjesbestellijst

Feest vieren is altijd leuk

Wilt u een feest geven en bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw verjaardag, receptie, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, feestavond, familiedag of workshop ?  Dat  kan bij ons geregeld worden. Wij verhuren onze ruimte altijd inclusief verzorging van drankjes, hapjes en/of maaltijden. De buffetten, barbecues en diners worden met zorg door ons bereid, geheel naar uw wens, zodat u op een onvergetelijke dag terug kunt kijken. Informeer naar de mogelijkheden.
Ons bedrijf is centraal gelegen, dichtbij het openbaar vervoer en de A6 . Willen er gasten overnachten na het feest? Dan kan dat in onze luxe lodges of in een kampeerlodge of op een campingplaats met hun eigen kampeermiddel. De volgende ochtend nog met elkaar een lekker ontbijt nuttigen om het aangename verblijf samen af te sluiten.
Heeft u interesse om een feest of bijeenkomst bij ons te organiseren en wilt u een kijkje komen nemen? Dan kunt u een afspraak met ons maken. Zodat u de ruimte kunt bekijken en nemen wij alle wensen en mogelijkheden met u door en zullen aan de hand daarvan een offerte voor u opstellen.

 

 

Wifi

Internetten? Dat kan. Op de camping is Wifi aanwezig in de Brasserie. De inlogcode kunt u opvragen, wij vragen geen Wifi bijdrage, wel is ons verzoek tijdens uw internet gebruik een consumptie te bestellen.